Reintroducere

admin/ septembrie 24, 2018/ Uncategorized/ 0 comments

Am analizat niște chestii zilele astea și mi s-a fixat mie ideea asta în cap – să reiau scrisul pe blog. De ce? Aș zice că un motiv e faptul că plătesc domeniul și serverul, dar o să vă mint și o să vă zic că am un milion de gânduri intrigante și nespuse care merită expuse (și mai mult lipsă de numerar pe card – a naibii de scump să întreți un site – asta e motivația mea acum :)) ).

Cu riscul de a deveni cringe… azi vreau să dezbat cu voi o problemă delicată – sacrificiul – sunt romantică din cauza vibeului de toamnă – îmi e frig la degetele de la picioare și sufăr.

Cât de tare merită să îți sacrifici propria persoană, propriul vis, propriile plăceri pentru un singur lucru/o persoană. Să zic mai pe șleau – nu, nu accept să mă pun pe locul 2. Nici pe mine, nici visurile mele.

Nici măcar 2, nene, vreau 1 cu steluță și o prăjiturică cu cireșică pe deasupra. Și dacă începi să comentezi despre asta – ai picat testul din start fără posibilitatea de a-l mai relua. Punct și de la capăt.

Faza e că se mai ajunge și în momentul critic în care trebuie să jonglezi cu prioritizarea visurilor proprii și mai sunt și indivizi care se leagă de asta. Auăleu… păi cum, Alexandra?

Sunt de părere că dacă arăți celor din jur care sunt prioritățile tale principale, pasiunile și ceea ce te face pe tine fericit/ cu ce te identifici cel mai mult, oamenii care merită ținuți în viața ta se vor mula după conceptele tale și pe deasupra le vor și respecta și în cel mai bun caz se vor implica să te ajute.

De restul cârcotașilor nu îți pasă că în final vor întreba – vaaai, dar cum ai ajuns să faci asta? și tot vei primi like-uri de la ei pe Instagram ;).

La ce-ți trebuie atâta amar de oameni în jur dacă nu te fac un om mai bun, mai calm, mai echilibrat? Iubește oamenii, dar măsoară totul cu doza respectului. Și mai ales a respectului de sine.

See the big picture! Fiecare are experiența proprie. Suntem produse unice și chiar de avem background similar, răspundem diferit la stimuli iar detaliile își spun cuvântul în definirea personalității.

You are a special one! Not special two. Decizii, decizii, decizii.

Read, write, ask.

986total visits,1visits today

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*