Primul Masterclass Zumba

admin/ august 1, 2018/ Uncategorized/ 0 comments

A trecut ceva vreme de atunci… am o mie de emoții și gânduri ce roiesc în mine. (Alexandra, ți-ai greșit limonada azi)

Țin minte că pe drumul spre Cluj (unde urma să aibă loc primul meu Masterclass Zumba cu Ana Georgescu) aveam tot felul de gânduri pe care să fim sinceri, toți le mai avem din când în când: „Chiar fac așa efort să merg la o clasă de dans? 156 km cu mașina? 2 ore juma’? Da.. ce? În sală nu-mi mai arde să dansez? Cui îi pasă de mai îs 2, 3, 50 de persoane în jurul meu? Scap o zi de ai mei, hmm. Ok, I’m in!”

Culmea, mergeam cu profesoara mea de informatică la un eveniment de Zumba Fitness. Ea a inițiat această călătorie, eu m-am alipit. (Mulțumesc enorm că ați convins-o pe mami :)) )

Evenimentul se ținea în After8. Aveam inima cât un purice când am intrat în sală. Eram foarte fericită că se umpluse încăperea (în considerentul în care eu nu cred că mai fusesem vreodată într-un club de așa anvergură). Nu mai dansasem cu atâtea persoane în jur. Să vă zic sincer – habar nu aveam cine va fi pe scenă, cum va decurge totul, de ce oamenii își dau coate ca să fie în față… m-am așezat timid undeva pe dreapta, spate. Aveam în geantă pasiunea pentru dans și filamentul cu distracție.

Dans dat la maxim, nu mai văzusem așa ceva la mine la sală. Ana a făcut ea ceva în ora aia de nebunie că a băgat în mine un microb și un gând nebun – aveam vreo 16 ani pe atunci și făceam Zumba de un an – Alexandra Popovici Instructor Zumba Fitness. Da păi cum? Eu gimnastă 10 ani de zile, balerină, contemporan + reggaeton??? Da de unde și până unde combinația? Ce tupeu… ce inconștiență. Mișto, let’s do this.

Am aflat că Ana fusese și ea ritmistă. Mi-am luat atunci inima în dinți și deși știam lacunele pe care le am în tehnica ce trebuia să o aplic în acest tip de dans am zis din acel moment că nu mă las. Învăț, învăț, învăț. Totul se studiază și se învață. Chiar și stângăcia ta e de transformat în propriul atuu.

Am rămas cu BANG, BANG în minte. Am pus melodia de vreo 10 ori înapoi pe drumul spre Oradea și încercam să reconstruiesc coregrafia. Pe vremea aia Zumba Fitness era considerată în România… e.. nu prea era considerată. Nu m-a interesat acest aspect. Credeam în asta.

De mică, de când urcam pe scenă, mă întrebau oamenii care e scopul meu? Răspundeam sincer: „Vreau să împart bucurie!” Sunt conștientă cât de naiv și utopic sună asta. Era premiza ce mă alimenta.

Când fusesem la acel event am înțeles cum stă treaba.

Ulterior, am ajuns să fiu antrenată de Ana să fiu Instructor Zumba Fitness și Strong by Zumba. Poze antice incoming.

În a doua poză e un colaj, iar jos, în dreapta sunt eu cu Merry, cea care are Zumba Shop Cluj și unde mai predau în ziua de azi din când în când. Nici de ea nu prea știam multe, îmi plăcea frizura ei pe atunci.

În momentul în care am făcut pozele știam doar că iubesc dansul și că am un BAC de dat peste vreo 2 ani.

Dacă nu era profesoara mea de informatică care să negocieze cu mami excursia poate nu ajungeam azi instructor. Mulțumesc mult pentru că mi-ați alimentat pasiunea.

Nu te opri din inspirat persoanele din jurul tău, oricare subiect ar fi cel ce te impulsionează. Nu știi de unde sare iepurele.

Inspire & follow your dreams.

904total visits,1visits today

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*