Uită-te

admin/ noiembrie 5, 2017/ Life/ 0 comments

„Uită-te în ochii mei!” … puține cuvinte și multe vitamine pe pielea și în gândul meu. Stimul de endorfină doar la contact. De lentile zic acum.Treci totul prin filtre.

Ce-mi vrei? Tu doar ești… Ești… și te simt aici. Mai simt? Ce vrei mai mult decât prezentul meu? Atât avem și mă ademenești într-o posesie subtilă a nimicului. Nimic, nimic, nimic. Dispare esența. Dar revine… spontan, aberant.

Delir pe (3.14)elea mea.

Nu vreau să-ți ofer nimic mai mult din momentele calibrate pe dioptria trupului meu gol. Nici nu există așa ceva, dar mulțumește-te. M-ai auzit? Mulțumește-te. Gol de haine și îmbrăcat tot cu ele. Dă-le jos și privește-mă cum o fac eu. Nu-mi ești mai nimic. Te-mpuști cu propria-ți … imaginație.

Dacă trupul tău ar fi în sine un întreg, tot nimic ai rămâne pentru mine.

Așa sunt. Așa exist. Tu cum o faci? Dar îți lipsește ce-mi lipsește poate și mie. Adevărul e că suntem doi întregi și nu ne ținem de erori cu virgulă. Compromite-mă. Sau poate ne completăm în complex – oh, nu credem oricum niciunul în tâmpenii de genul ăsta. Rămânem la rațional pentru că în prima mulțime apare i… egoism impur. Idiot aș zice uneori.

Dar arată-mi-l în plina-i splendoare. Vreau să ți-l … confrunt.

Telenovelism. Marketing. Prea ușor și superficial. Prea puțin, dar nu e minunat puținul? Parcă eram deștepți la un moment dat. Overflow. Mulți sunt fericiți cu puținul ăsta și se încătușează într-un perpetuum de iluzii și erori. Să mă legi și pe mine de realitate când mai vrei să mă privești în ochi. Rotunjește-mi perioada la o.

Dă-mi măsura peste coapsă și simte-mi zâmbetul pe cotul mâinii stângi. Nu erai stângaci când mă lingeai în ureche? Sau fugeam eu ca sălbatica?

Aș tăia cuvinte pe fulgi de nea dispersați în aer și îmbătați de frig. Ginul se scurge pe colțul gurii mele și tu îl iei controlat pe limbă. Oh, ce-aș mai bea din momentele cu tine. Oracol de beatitudine și orgasm latent.

M-ai luat în brațe.

Ești sigur?

2084total visits,1visits today

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*