Running in heels

admin/ august 20, 2017/ Life/ 0 comments

În cursa pentru frumusețe nu se avântă orice nebunatică. De ce? Ea nu presupune doar vizita la salon o dată la trei săptămâni, o garderobă fancy sau ieșitul în oraș cu fel de fel de machiaje și figuri. Ceea ce văd doar băieții comuni – muritorii (cum glumesc eu) e doar tencuiala. Bine… Noi, gagicile, nici nu ne așteptăm la altceva și nici nu băgăm în seamă asemenea specimene evoluate. Sau cel puțin, nu ar trebui. Personal, ălora le-aș pune un semn de genul „Atenție! Generator de stres!”

„Urcată pe tocuri, femeia a devenit trofeu.” – Tudor Chirilă

Femeile știu ce înseamnă să se preocupe zilnic de cum arată. Nu vorbesc doar de aspectul fizic ci și de prestanța, postura și imaginea lăsată în societate. O femeie adevărată aleargă pe tocuri după visurile ei. Subliniez faptul că ea aleargă în orice circumstanțe. Dacă soarta o prinde pe tocuri, mai face asta și cu stil pentru că-i a naibii de hotărâtă, ambițioasă și nenorocită! Să te ferească sfinții să stai în calea ei! O femeie în adevăratul sens al cuvântului îndeplinește 10 task-uri deodată ca la final să își retușeze puțin rujul și rimelul și să șocheze prin rezultatul fabulos.

Partea frumoasă e fandositul. Partea „nasoală” e muncitul.

Dar nici nu știu dacă aș porecli-o cu adevărat „nasoală” – eu mă hrănesc energetic din ceea ce lucrez și reușesc în fiecare zi. Cum să nu-mi crească inima când văd rezultatele a tot ceea ce fac pe propria piele și în propria-mi viață? La o adică, pentru mine fac și lucrez chiar și atunci când mă străduiesc pentru alții. Dacă faci ceea ce îți place, adaugi inevitabil experiență la bagajul tău de cunoștințe de care te vei folosi și mai încolo. Cât despre visuri… nu mai e o chestiune de „a fi” sau „a nu fi”, ci o chestiune de timp.

De ce scriu postarea asta? Azi am alergat 10 kilometri și nu a fost prima oară când am făcut asta. Cine mă știe, cunoaște că sunt o fire sportivă și energică. Deobicei mă antrenez destul de mult. Mă gândeam în sinea mea că nu aș permite absolut niciunui purtător de p*nis să se lege de aspectul meu atât timp cât doar eu știu ce muncă și luptă cu sinele în ceea ce privește mâncarea depun în fiecare zi. Poate că nu am ajuns încă la corpul ideal la care visez, însă nu mai există niciun motiv pentru care m-aș întoarce din drum sau aș pune pauză în acest moment. Și aș sări la bătaie pentru orice fată care lucreză la corpul și visurile ei constant.

Women stick together!

Așa că, pentru toate frumoasele, ambițioasele, luptătoarele care au câteva kilograme în plus și muncesc în fiecare zi pentru goal-ul lor, vă spun atât:

Capul sus, spatele drept, zâmbetul pe buze și atitudinea – pachet!

Țineți-vă de treabă, citiți și trăiți orice experiență apare în calea voastră. Nu uita că unele oportunități sunt once in a lifetime.

P.S. Asta merge și la băieți, nu doar la fete. Desigur, fără tocuri. La o adică, noi suntem reprezentantele sexului frumos – trofeele.

2145total visits,1visits today

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*