Echipa

admin/ ianuarie 6, 2019/ FitLife/ 0 comments

Respir. Inspir. Expir.

Îmi aduc aminte de un episod de pe la începuturile mele ca instructor.

Sunt în sala de antrenament. Mă apropii de boxă, mai am 20 de minute din clasă, însă mi se face rău – mi se tulbură privirea și simt o ușoară amețeală. Cursantele observă că nu sunt în apele mele. Continui și le privesc cu același drag și cu aceeași seriozitate dedicată fiecărei clase. Nu știu ce mi se întâmplă, știu că trebuie să continui. Era momentul când am început Keto și am avut o cădere de glicemie. 

Din stânga mea aud o voce „Hai Alexandra, hai că putem să reușim împreună!” – și m-am topit… Ne-am așezat în cerc și am continuat până la final antrenamentul – împreună, susținându-ne cu zâmbete și cu încurajări.

Am rămas cu un gust dulce și bun – gustul antrenamentului în echipă, gustul susținerii reciproce și a încrederii necondiționate.

Sunt adepta formării unei familii în sala de antrenament! Așa am crescut!

Așa ai crescut?

Da, așa a fost la gimnastică, la majorete, la dansuri. Am fost în multe echipe, dar cu toate m-am simțit ca acasă. Ne ajutam cu sfaturi în ceea ce privește execuția elementelor, împărțeam dulciurile pe ascuns în cantonamente și la concursuri, chiuleam la pregătire fizică și ne susțineam cu foc la competiții chiar dacă uneori concuram una împotriva celeilalte.

Păi? Nu conta rivalitatea, spiritul competitiv?

Eram conștiente de nivelul nostru, dădeam 120% pe covorul de gimnastică în concursuri, însă am fost învățate că singurul competitor important ești tu însuți! Prin clasarea pe un anumit loc ne impulsionam reciproc, evoluam mult mai mult sfătuindu-ne, descoperind și lucrând împreună.

Da, ne plăcea pe podium, dar cel mai tare ne plăcea când urcam cu echipa și ne oglindeam paietele în medalii.

Mâine voi avea primele clase din 2019 și am emoții copilărești că îmi voi revedea echipa.

Dar Doamne, ce fain îi! Ce fain îi că împreună suntem STRONG și că împreună ne depășim limitele, chiar dacă sună clișeic.

NOI suntem în sală, NOI acționăm, NOI inspirăm.

Că eu de una singură… pot să ridic o ganteră și să îmi fac o poză pentru Instagram. 🙂

 

1107total visits,28visits today

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*